Ingrediënten
- 4 kipfilets
- 55 ml olijfolie
- sap van 1 limoen
- 1/4 tl geraspte limoenschil
- 1 1/2 teentje knoflook, geperst
- 1 tl verse oregano
- 1/2 tl rode peper vlokken
- 1/2 tl zout
- 1/4 tl zwarte peper
Bereidingswijze
- Meng in een grote kom de olijfolie, limoensap, limoenschil, knoflook, oregano, rode peper vlokken, zout en peper.
- Voeg de kipfilets toe aan de marinade en dek af met huishoudfolie. Laat de marinade minstens 1 uur in de koelkast intrekken.
- Verwarm de grill voor op de middelhoge stand. Vet de grillplaat in met een klein beetje olie of boter.
- Pak de kipmarinade uit de koelkast en giet de marinade weg zodat alleen de kipfilets overblijven. Grill de kipfilets 6 tot 8 minuten per kant. Eet smakelijk!
Bron: Low Carb Chef
No comments:
Post a Comment