ANDALOUSE SAUCE
INGREDIENTEN: (tl = tsp)
- 400gr mayonaise / Mayonaise
- 2 sjalotten / shallots
- 2 teentjes knoflook / Garlic cloves
- 1tl madras curry poeder / powder
- 1tl hot paprika poeder / powder
- 1tl kip kruiden / chicken seasoning
- 1tl harissa paste
- 2tl tomato puree / paste
- 1tl mosterd / Mustard
- 1t. bruine suiker / brown sugar
- 4 el zonnebloem olie / sunflower oil
METHODE:
- Snij de knoflook en sjalotten fijn / chop the garlic and shallots
- Doe olie in een pan / add oil to a pan
- Laat 1 a 2 min stoven / fry for 1 to 2 min
- Voeg de kruiden en suiker toe / add the spices and sugar
- Laat 1 a 2 min stoven / fry for 1 to 2 min
- Voeg de mosterd bij de mayonaise / add the mustard to the mayonaise
- Voeg de gestoofde mix bij de mayonaise / add the fried mixture to the mayo
- Klopt het tot een saus / whisk it all into a sauce
No comments:
Post a Comment