Sunday, 25 September 2016

Andalouse Sauce

ANDALOUSE SAUCE




INGREDIENTEN: (tl = tsp)
- 400gr mayonaise / Mayonaise
- 2 sjalotten / shallots
- 2 teentjes knoflook / Garlic cloves
- 1tl madras curry poeder / powder
- 1tl hot paprika poeder / powder
- 1tl kip kruiden / chicken seasoning
- 1tl harissa paste
- 2tl tomato puree / paste
- 1tl mosterd / Mustard
- 1t. bruine suiker / brown sugar
- 4 el zonnebloem olie / sunflower oil

METHODE:
  1. Snij de knoflook en sjalotten fijn / chop the garlic and shallots
  2. Doe olie in een pan / add oil to a pan
  3.  Laat 1 a 2 min stoven / fry for 1 to 2 min
  4. Voeg de kruiden en suiker toe / add the spices and sugar
  5. Laat 1 a 2 min stoven / fry for 1 to 2 min
  6. Voeg de mosterd bij de mayonaise / add the mustard to the mayonaise
  7. Voeg de gestoofde mix bij de mayonaise / add the fried mixture to the mayo
  8. Klopt het tot een saus / whisk it all into a sauce

No comments:

Post a Comment